Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) (Tezsiz)

Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programına Başvuru için Gerekli Belgeler

Son yıllarda bilişim teknolojilerinin, her alanda olduğu gibi, iş dünyasındaki kullanım alanı da sürekli genişlemektedir. Bu gelişmelerle birlikte dünyada ve ülkemizde disiplinlerarasi yaklaşım ve uygulamaların önemi de günden güne artmaktadır. Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Programı, bu alandaki insan-gücü eksikliğini gidermek ve bu alanda araştırma yapacak kişileri yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

İş dünyası için bilişim sistemlerinin geliştirilmesi ve bu sistemlerin yönetimde etkin bir şekilde kullanılmasını ve işyerinin bu yolla rekabet gücü elde etmesini sağlayacak bir eğitimi vermek, Yönetim Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programın temel amacıdır.

Çalıştıkları kurumlarda teknolojiye dayalı çözüm sunma yeteneğine sahip olarak yönetici konumuna gelmeyi arzulayan bireyler, MIS yüksek lisans programımızdan önemli yararlar sağlayacaklardır.

Akademik Kadro

Prof. Dr. Vedat Coşkun