Üniversite SPK LİSANSLAMA SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU

Dahili: 1003- 2013
Telefon: (0 212) 286 06 35- 36
E-Posta: semisikun.edu.tr

FMV Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (IŞIKSEM) ve TİM işbirliği ile profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanan Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sınavına Hazırlık Kursu kapsamında, sermaye piyasalarında farklı unvanlarda çalışan bireylerin sahip olmaları gereken lisans için düzenlenecek sınava en doğru şekilde hazırlanın. IŞIKSEM ve TİM'in, eğitim alanındaki yıllara dayanan bilgi, birikim ve deneyimlerinden sağlanan kalite çıktısı ile her biri alanında tam yetkin eğiticilerin yer alacağı bu programda, lisanslama sınavında başarılı olabilmek için gerekli birçok şeyi bulabileceksiniz. Üstelik sınıf içi eğitimlerin yanında, 1 ay boyunca, dilediğiniz zamanlama ile online platformlar üzerinden sahip olabileceğiniz e-öğrenme hesabınız da olacak. 24 -25 Aralık 2016 tarihinde yapılacak SPK lisanslama sınavı öncesinde, kontenjan kapsamında kayıt kabulü sağlanacak bu programa, sizleri de bekleriz.

Eğitimin Amacı:

Sermaye Piyasası Kurulunun (Kurul), Sermaye Piyasasında Faaliyette Bulunanlar için Lisanslama ve Sicil Tutmaya İlişkin Esaslar Hakkında Tebliği (VII-128.7 sayılı Tebliğ) çerçevesinde, sermaye piyasası kurumlarında ve halka açık ortaklıklarda çalışanların mesleki yeterliliklerini, bilgi ve becerilerini tespit etmek amacıyla yılın belli dönemlerinde sınavlar düzenlediği sınavlara, kurs katılımcılarının aktif bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak, programın ana hedefidir.

Katılımcı Profili:

Sermaye piyasalarında çalışanlar, üniversite mezunları ve üniversitelerin son sınıfında olan öğrenciler.

Belge:

Eğitime katılanlara, FMV Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim Süresi ve Tarihleri:
    SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Kursu
    Konu Eğitmen Tarih
    Yatırım Kuruluşları Hakan Peksöz
    Takas, Saklama ve Operasyon İşlemleri Nejat Ardıç
    Sermaye Piyasası Araçları 1 Okay Kıygı
    Dar Kapsamlı Sermaye Piyasası Mevzuatı Önder Zorba
    Eğitmen:

Hakan Peksöz
    Marmara Üniversitesi İşletme mezunu. London Business School'da finans eğitimi aldı. Türkiye ve yurtdışında uzun yıllar banka üst düzey yöneticiliği yapmıştır. Çeşitli üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Halen finansal konularda eğitimler vermektedir. Finansal risk yönetimi danışmanlığı yapmaktadır.

Önder Zorba
    Anadolu Üniversitesi SBF mezunu. 15 yıl yatırım bankacılığı yöneticilik deneyimine sahiptir. Yatırım bankacılığı konularında eğitimler vermektedir. Aynı zamanda şirket değerlemesi, halka arz hazırlığı, proje fizibilitesi konularında danışmanlıklar yapmaktadır.

Nejat ARDIÇ
    İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu. Uzun yıllar bankacılık sektöründe faaliyet göstermiş ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Finans alanında danışmanlık hizmetlerini yürütmektedir.

Okay KIYGI
    Marmara Üniversitesi İktisat ve Koç Üniversitesi MBA mezunu. 14 yıl banka yöneticiliği deneyiminden sonra 2011 yılında CFA unvanını almıştır. Halen finans eğitimleri vermekte ve finans doktora programına devam etmektedir.

Eğitim Yeri:

Maslak Kampüsü: IŞIK ÜNİVERSİTESİ Büyükdere Cad. No:106 34398 Maslak - İstanbul

Ücretler:

1200TL (KDV Dahil)
    Işık Üniversitesi mezun ve mensuplarına %10 indirim uygulanmaktadır.
    Banka Bilgileri:
    Işık Araştırma ve Danışmanlık Tic.A.Ş
    IBAN: TR62 0004 6006 4588 8000 1048 05
    Açıklama: .............TC nolu katılımcı Adı soyadı

Bilgi ve Önkayıt:

Telefon: (0 212) 286 49 11/ 1003- 2013
    Telefon (Direkt): (0 212) 286 06 35- 36
    E-Posta: sem@isikun.edu.tr

EĞİTİM TARİHLERİ

EĞİTİM ÜCRETİ

1200TL (KDV Dahil)
Işık Üniversitesi mezun ve mensuplarına %10 indirim uygulanmaktadır.
Banka Bilgileri:
Işık Araştırma ve Danışmanlık Tic.A.Ş
Akbank
IBAN: TR62 0004 6006 4588 8000 1048 05

Açıklama: .............TC nolu katılımcı Adı soyadı

EĞİTİM SÜRESİ

Toplam 48 saat hafta sonları gerçekleşen bir programdır.

Başvurularınız için
(0 212) 286 49 15 numaralı telefon ile görüşmeniz gerekmektedir.

BİLGİ VE ÖNKAYIT
Telefon: (0 212) 286 49 11/ 1003- 2013