Üniversite İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ GELİŞİM SERTİFİKA PROGRAMI

Telefon: (0 212) 286 49 13
E-Posta: semisikun.edu.tr
    Programın Amacı:

Programda, insan kaynakları yönetiminin temel süreçleri ve insan kaynakları bölümlerinde görev yapanlar için gerekli bilgi ve beceriler ele alınmaktadır. Program, insan kaynakları bölümlerinde çalışan ve/veya çalışmak isteyen adaylar için gerekli içeriğe sahiptir.

Program sonunda katılımcıların, insan kaynakları süreçleri hakkında bilgileri ve bu alanda uygulama ve eğilimler hakkında farkındalıkları artmış olacaktır. Bu aynı zamanda, insan kaynağı yönetiminin, kuruluşların stratejik unsuru olduğunun fark edilmesi açısından da önem taşımaktadır. İnsan kaynakları yönetimindeki genel yaklaşımlar, insan kaynakları yönetimini oluşturan işlevler ayrıntıları ile aktarılmaktadır. İnsan kaynakları yönetiminin stratejik rolü, endüstri 4.0'ın insan kaynaklarına etkileri, hukuki çerçeve ve uygulamalar ele alınmaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Gelişim Programına katılanlar eğitim sonrasında özellikle insan kaynakları yönetimi biriminin kurulmasında, tasarlanmasında, yeniden yapılandırılmasında etkin şekilde yer alabileceklerdir. Çalışma hayatına yeni katılacaklar bu program yoluyla insan kaynakları bölümlerinde donanımlı olarak işe başlayabileceklerdir. Sektörde tercih edilen çalışan olmaları hedeflenmektedir.

Katılım Koşulları:
    • Lisans mezunu olmak.
    • Lise ve ön lisans mezunu olup alanında en az 5 yıl deneyime sahip olmak.
    Katılımcı Profili:

İnsan kaynakları yönetimine ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler.

İnsan kaynakları bölümünde çalışmış veya çalışan ve kendini geliştirmek isteyen insan kaynakları çalışan ve yöneticileri.

İnsan kaynakları yönetimi şapkasını kullanmak isteyen diğer fonksiyonel alanlardaki çalışan ve yöneticiler.

İşletme sahipleri.

Konuya ilgi duyanlar.

Program Süresi:

Eğitim toplam 96 saat olarak 16 günde (hafta sonu) gerçekleştirilecektir.
    Saat 09:30-16:30 (Cumartesi-Pazar)

Eğitim Tarihleri:

29 Eylül – 18 Kasım 2018 tarihleri arası

Belge

Başarı Sertifikası: %70 devam koşulunu yerine getiren ve program sonunda yapılan sınavda en az 70 puan alan katılımcılara başarı sertifikası verilir.

Katılım Belgesi: Program sonunda yapılan sınavda başarısız olan katılımcılara, %70 devam koşulunu yerine getirmek şartıyla katılım belgesi verilir.

Program Özet İçeriği:
    DERS ADI EĞİTMEN GÜN SAYISI
    İnsan Kaynakları Yönetimine Giriş ve İKY'de Yeni Yaklaşımlar Ufuk Turu  Dr. Habibe Akşit 1
    Yetkinlik Bazlı İnsan Kaynakları Yönetimi İçin Yetkinlik Belirleme Atölyesi  Dr. Habibe Akşit  1
    Personel Temini ve Yetkinlik Bazlı Mülakat  Dr. Habibe Akşit  2
    Performans Yönetim Sistemi  Mehmet Ünal  1
    Geribildirim Verme  Naci Demiral 2
    Gelişim ve Eğitim Yönetimi  Dr. Metin Aslan 1
    Yetenek Yönetimi  Dr. Öğr. Üyesi Pınar Falcıoğlu 1
    İnsan Kaynakları Yöneticileri İçin Örneklerle Bireysel İş Hukuku ve Fesih Hukuku  Av. Zeki Pekgenç,  Av. Deniz Pekgenç (Konuk Konuşmacı)  1
    İş Değerleme, Ücret Yönetimi ve Yan Haklar  Dr. Habibe Akşit  2
    Bordrolama Çiğdem Orhan 1
    İKY için Excel ve Temel İstatistik  Ömer L. Cunbul 1
    İnsan Kaynakları Yönetiminin Organizasyon İçindeki Etkinliğini Artırma Yolları  Ali Özer Erman 1
    Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi  Dr. Habibe Akşit  1

PROGRAM TOPLAM GÜN   16
    PROGRAM TOPLAM SAATİ   96

İnsan Kaynakları Yönetimi Gelişim Sertifika Programı'nın detaylı içeriği için tıklayınız.

Eğitmenler:
    Eğitim Yeri

Maslak Kampüsü: FMV Işık Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi Büyükdere Cad. No:106 34398 Maslak – İstanbul

Program Ücreti:

3.600 TL* (KDV Dahil)

*FMV Işık Üniversitesi ve FMV Işık Okulları mezun ve çalışanlarına %20 indirim uygulanmaktadır.

Banka Bilgileri:

Akbank
    FEYZİYE MEKTEPLERİ VAKFI
    IŞIK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

IBAN: TR94 0004 6006 4588 8000 2230 54 Açıklama: ………….TC no'lu katılımcı Adı soyadı, İK Yönetimi Gelişim Programı

Bilgi ve Ön kayıt:

Kayıt için sem@isikun.edu.tr adresine e-posta ile başvurabilir veya (0 212) 286 49 13 - 444 0 799 (6141) nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Telefon: 444 07 99 - 6141