E-Devlet DGS Tam Burslu Kayıt

E-DEVLET DGS TAM BURSLU KAYIT DUYURU METNİ!

Değerli Öğrencilerimiz,

E-Devlet üzerinden elektronik kayıt işlemi   9-11 Eylül 2019  tarihleri arasında gerçekleşecek olup, elektronik kayıt Üniversitemiz tam burslu öğrencilerini kapsamaktadır. E-Devlet kaydı zorunlu olmayıp, isteğe bağlıdır.

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıranlar kayıt işleminin tamamlanmasından sonra "Elektronik Kayıt Belgesi"nin çıktısını mutlaka almalıdırlar. Bu belge kayıt işleminin tamamlandığını belgelemektedir. Belge  kayıt yaptıran öğrenci tarafından saklanmalıdır.

Eğitim Dili İngilizce olan programlarımızda ve isteğe bağlı İngilizce Hazırlık Okulu için sınavlarımız 16 ve 18 Eylül 2019  tarihleri içerisinde 2 aşamalı olarak  gerçekleşecektir. Detaylar resmi web sayfamızda yer almaktadır.

·        16 Eylül 2019- İngilizce Düzey Belirleme Sınavı – Saat 10.00 Şile Kampüs

·        18 Eylül 2019 İngilizce Yeterlik Sınavı – Saat 10.00 Şile Kampüs

Elektronik kayıt işlemi gerçekleştiren tam burslu öğrencilerimiz, Kesin kayıt evraklarınızı 2019-20 Akademik yılı olan eğitim başlangıcında 23-24-25  Eylül 2019 tarihlerinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızın eğitim gördüğünüz Şile/Maslak Kampüslerine  ulaştırmanız gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde Evrakların teslimi zorunludur.

Yurt başvuruları Üniversitemiz resmi web sayfası üzerinden yapılmaktadır.

ÖN LİSANS  MEZUNİYETİNE İLİŞKİN BİLGİNİN E-DEVLET SİSTEMİNE AKTARILMAMIŞ OLMASI NEDENİ İLE E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPAMAYACAK TAM BURSLU ÖĞRENCİLERİMİZ;

9-11 Eylül  2019 tarihleri arasında eğitim görecekleri kampüslere gelerek şahsen kayıt işlemi gerçekleştireceklerdir.

Kesin Kayıt İşlemlerinde getirmeniz gereken evraklar;

·        Ön Lisans  Diploması aslı (Fotokopisi, aslı görüldükten sonra teslim alınacak, aslı şahsınıza iade edilecektir.)

·        3 fotoğraf (Renkli fotokopi veya polaroid çekim kabul edilememektedir.)

·        TC Kimlik kartı/Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi

·        Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını geçen öğrencilerimiz için)

·        E-Devlet barkodlu kayıt belgesi

·        Transcript