İletişim InnoCampus YapLab Kampı Işık Üniversitesi'nde

InnoCampus YapLab Kampı Işık Üniversitesi'nde

FMV Işık Üniversitesi ve InnoCampus işbirliği ile gerçekleştirilen InnoCampus YapLab kampı kapsamında Aralık ve Ocak aylarında Işık Üniversitesi Öğrenci ve Akademisyenlerine hem Şile Kampüsünde hem de Maslak Kampüsünde 3D Yazıcı, Lazer Kesim, Arduino ve Yaratıcı Düşünce eğitimleri verildi.

Özellikle öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitimler hem yüksek katılımlı hem de oldukça verimli geçti. Eğitimlere gelen talebin yoğunluğu sebebiyle tüm eğitimler üç kez tekrarlandı.

Katılımcıların öğrendiklerini pratiğe dökebilmeleri için de tüm eğitimlerin bitmesiyle birlikte bir Drone Yapım Atölyesi planlandı ve bu atölyede katılımcılar sıfırdan bir drone'un nasıl yapılabileceğini öğrendiler.

Benzer eğitimler ve atölyeler Bahar döneminde de IşıkFAB bünyesinde öğrencilerle buluşmaya devam edecek.