Kariyer Sohbetleri Bu Kez Koton'u Ağırladı

Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi, 6'ncısını düzenlediği Kariyer Sohbetlerinde tekstil sektörünün önde gelen markalarından Koton'u ağırladı. Koton İnsan Kaynakları Müdürü İpek Kılavuz, firma hakkındaki kısa sunumunun ardından, Koton'da kariyer ve gelişim üzerine iş fırsatlarını anlattı. Öğrencilerle, hedefledikleri işe girmenin beş adımını paylaşan İpek Kılavuz; doğru hedef belirleme, başvuru aşamaları, kariyer platformları, mülakata hazırlık, mülakat sırasındaki doğru davranışlar, yanıt teknikleri ve işe alım sürecinde adaylarda aranan yetkinlikler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerden gelen sorulara yanıt veren İpek Kılavuz, etkinlik sonunda firmaya iş başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin özgeçmişlerini de aldı.

İlgili Dosyalar