Vidobu online video eğitim sitesi deneme erişimine açılmıştır.

Vidobu online video eğitim sitesi deneme erişimine açılmıştır.

Vidobu, online video eğitim platformu deneme erişimine açılmıştır. Platformda, Profesyonel Gelişim, İş Dünyası, Fotoğrafçılık, Grafik Tasarım, Web Tasarım, Programlama, 3D ve Animasyon, Video Prodüksiyon kategorilerinde 11.139 eğitim videosu bulunmaktadır.

Eğitimlerden ücretsiz faydalanmak için aşağıdaki linkten siteyi ziyaret etmek yeterlidir. Misafir modunda videolar sınırsızca izlenebilir. Üye olmadan izleyebilmek için üniversitenin internet ağına bağlı olmak gereklidir. Kampüs dışından da eğitimlerin izlenebilmesi için üniversite e-posta adresi ile ücretsiz kayıt olunmalıdır.

Eğitimlere erişmek için tıklayın.

Kampüs dışından kullanım için tıklayın.

Platformun özellikleri:

• 7/24 izle-Öğren: İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebilirsiniz.
  • Sertifika: Tamamladığınız eğitimlere ait alacağınız katılım sertifikası ile eğitimlerinizi belgeleyebilirsiniz.
  • Uzman Eğitmenler: Sektörden özenle seçilen alanında uzman eğitmenlerle içerikleri izleyebilirsiniz.
  • Sürekli Güncel: Bilişim dünyasının hızına ayak uydurabilmeniz için, sürekli güncellenen içerikler.
  • Kontrol Paneli: Sisteme giriş yaptıktan sonra; en son izlediğiniz eğitimler, kazandığınız sertifikalar gibi bilgilere kolayca erişim.
  • Tüm Platformlardan Erişim: Hem bilgisayarınızdan, hem de tablet ve mobil cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.
  • HD Kalitesinde: Tüm videoları HD kalitesinde izleyebilirsiniz. Böylece eğitimlerdeki en ince ayrıntıları bile kaçırmayacaksınız.
  • Örnek Dosyalar: İzlediğiniz videolarda anlatılan örnekleri bilgisayarınıza indirip birebir çalışabilirsiniz.
  • Her Seviyede Eğitimler: Yeni başlayanlardan, profesyonel düzeyde kullanıcılara kadar herkese hitap eden geniş eğitim içeriği.

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi:
31 Aralık 2018