2014-2015 Bahar Dönemi Erasmus+ Başvuruları için Exit Sınavı

2014-2015 Bahar dönemi için Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 2. başvuruları Eylül ayında alınacaktır. Yerleştirme puanı hesaplamasında Işık Exit sınav sonucu 50% + Genel Not Ortalaması 50% oranında etkili olacaktır.

Üniversite Senato kararına göre Erasmus başvuruları için kullanılacak Işık Exit sınavı alındığı tarihten itibaren 4 yıl geçerlidir. Geçerli bir Exit sınav sonucu olmayan öğrencilerimiz (Türkçe eğitim veren bölümler ve GSF öğrencileri dahil) 28 Mayıs 2014 tarihinde SFL tarafından yapılacak olan Exit sınavına girebilir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin ad, soyad ve öğrenci numarası bilgilerini 21 Mayıs 2014 tarihine kadar erasmus@isikun.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Sınav başvurusu kabul edilen öğrencilere e-posta ile bilgi verilecektir.