Işık Üniversitesi 20. Bahar Festivalinde Coşku Dinmedi

FMV Işık Üniversitesi'nin, her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bahar Festivali'nin 20.'sinde, bu yıl 29-30 Nisan 2016 tarihlerinde Yedinci Ev, Göksel, Can Bonomo ve Athena konserlerine ev sahipliği yaptı.

Festival alanında yoğun gayretle çalışan FMV Işık Üniversitesi Festival Ekibini ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Şirin Tekinay, etkinlikleri ve çalışmaları yerinde görerek öğrencilere destek verdi.

Sanatçıların konserlerinden önce öğrenciler, alan aktiviteleri olarak Spor Kulübü tarafından organize edilen eğlenceli futbol müsabakaları ve plaj voleybolu turnuvalarına katıldı. Festival alanında çeşitli aktiviteleri; tırmanma duvarı, Bubble Futbol, Paintball, Lasertag gibi en gözde spor aktiviteleri olarak festival süresince devam etti.

Işık Üniversitesinin özel organizasyonu olan "Sefa Özçiçek Beach Volley Turnuvası" ile festival etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası final maçı, Maslak Kampüsü ile Şile Kampüsü öğrencileri arasında yapılan karşılaşmada iki kampüsün öğrencileri biraraya gelerek keyifli bir mücadele yaşadılar.

Yedinci Ev, Göksel, Can Bonomo ve Athena konserlerine ise öğrencilerin ilgisi büyüktü. Şile Kampüsünde gerçekleşen festivale yaklaşık öğrenci, mezun, akademik ve idari personelden oluşan 4000 kişi katıldı.