Işık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Seminerleri kapsamında, "STEAM ve Engineering Education Forum (WEEF 2016 Seul, Kore) Raporu" Konulu Seminer, Prof. Dr. Şirin Tekinay tarafından yapılan sunum ile Şile Kampüsü Oditoryum'da gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Şirin Tekinay'ın 21. YY üniversite eğitiminin temelleri, amaçları, yaklaşım ve yöntemlerinin ele alındığı, Üniversitemizin ülkemizde öncülüğünü yaptığı dünya trend'i STEAM'in uygulama aşamasına geçişi ve proje bazlı, tasarım odaklı, çoklu disiplinli eğitim sisteminde 'T' biçimli mezunlar yetiştirme yolları araştırıldığı ve 5-11 Kasım tarihlerinde Seul'da yapılan Dünya Mühendislik Eğitimi Forumu'nun sonuçlarının irdelendiği semineri gerçekleşti.