5. Halk Dansları Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Işık Üniversitesi Folklor Kulübü öncülüğünde düzenlenen Halk Dansları Festivali Şile kampüsünde gerçekleştirildi. Bu yıl 5'incisi düzenlenen festivale, Marmara Üniversitesi SKS, Marmara Üniversitesi Folklor Kulübü, Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi, Beşiktaş Bingül Erdem Anadolu Lisesi, Kadir Has Üniversitesi Folklor Kulübü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Ataşehir Belediyesi Çocuk Halk Dansları Topluluğu katıldı. Yaklaşık 250 dansçının sahne aldığı etkinlik öncesinde gerçekleştirilen bando eşliğindeki yürüyüş, ekiplerin yöresel kıyafetleri ve sergiledikleri halk oyunlarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Folklor ekipleri daha sonra oditoryumda sahne alarak, yöresel halk oyunları gösterilerini gerçekleştirdi. Folklor gösterilerinin ardından Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, festival ekiplerine katılım sertifikalarını verdi.

İlgili Dosyalar