9. Üniversiteler Arası Dans Festivali Işık'ta Gerçekleştirildi

Işık Üniversitesi Dans Kulübü, üniversiteler arası dans festivalinin 9.'cusunu Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde gerçekleştirdi. Işık Dans Müzesi çatısı altında hazırlanan ve toplamda 12 okul ve 23 ekibin katıldığı dans gösterileri, aileler ve öğrencilerden oluşan yaklaşık 850 izleyiciye sergilendi. Toplam 250 dansçının sergilediği gösteriler; İnferno Show Salsa, Cruise Show Bachata, First Dance Show Bachata/Salsa ve Diamond Show Street Jazz olmak üzere dört farklı danstan oluştu. Işık Üniversitesi Dans Kulübü, izleyicilerin yoğun ilgi ve beğeni ile izlediği İnferno Show Salsa dansı ile Grand Pera Sahnesi'nde 11 Mayıs günü gerçekleşecek olan üniversiteler arası dans yarışmasına da katılacak.