Üniversite Yönetimi Çalışanların Önerilerini Dinledi

Işık Üniversitesi idari personeli, Işık Üniversitesi Genel Sekterliği tarafından düzenlenen İdari Personel Değerlendirme Toplantısı'nda, üniversitedeki işleyiş ve idari personelin sorunlarına ilişkin görüş, yorum ve önerilerini yönetime aktardı. Rektör Cemal İbiş'in açılış konuşmasının ardından Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere tarafından, üniversitenin mevcut durumu, idari personeli ilgilendiren ve çalışma yaşamının iyileştirilmesine yönelik yeni karar ve uygulamaları kapsayan sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından Genel Sekter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, personelden gelen soruları yanıtladı. Adaletli ve verimli bir çalışma yaşamının, çalışanların görüş ve önerileri üzerinde şekillenen karar ve uygulamalarla mümkün olduğuna dikkat çeken Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere, öneri ve yorumları için toplantıya katılan idari personele teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte benzer toplantıların daha sık düzenleneceğini belirtti.

İlgili Dosyalar