2. Üniversitelerarası Okçuluk Turnuvası Şile Kampüste Gerçekleştirildi

Işık Üniversitesi Okçuluk Kulübü'nün düzenlediği 2. Üniversitelerarası Okçuluk Turnuvası, Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Turnuvaya, Şehir Üniversitesi, 29 Mayıs Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nden 66 sporcuya ev sahipliği yapan turnuvada, 21 kadın ve 45 erkek sporcu yarıştı. Kadınlar makaralı yay, kadınlar klasik yay, erkekler makaralı yay ve erkekler klasik yaydan oluşan 4 farklı kategoride düzenlenen ve kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada Işık Üniversitesi öğrencilerinden Kubilay Dağıtmaç, klasik yaylarda gümüş madalyaya hak kazandı. Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere kupaları, Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere ve Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kapucu tarafından verildi.