Sürekli Eğitim Merkezi KGK Bağımsız Denetçilik Eğitim Programı Sertifika Töreni Gerçekleşti

İyi İnsanın Tanımı "İyi Meslek İnsanı, İyi Bilim İnsanıdır"

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi ile TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) ve İSMMMO (İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ) ile imzalanan protokol kapsamında Işık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde KGK Bağımsız Denetçilik Eğitimini tamamlayan 157 meslek mensubu sertifikalarını Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay ve İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan'dan teslim aldı.

Işık Üniversitesinin TÜRMOB ve İSMMMO işbirliğinde düzenlediği bu projeyle 2014 Aralık ayından bugüne toplam 343 kişi, Bağımsız Denetçilik Eğitimini üniversitenin Maslak Kampüsü, Kadıköy ve Ümraniye'de bulunan Temel Eğitim ve Staj Merkezlerinde tamamladı. 5 Eylül'de 39 kişi daha eğitimini Maslak kampüsünde alacak ve bu proje kapsamında toplam 382 meslek mensubu, Bağımsız Denetçi ünvanına sahip olacak.

Program Koordinatörlüğünü Işık Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof.Dr. Saygın Eyüpgiller'in gerçekleştirdiği programda, Doç.Dr. Kadir Dabbağoğlu, Yrd.Doç.Dr. Derya Üçoğlu, Yrd. Doç. Dr. Faruk Ziya Fırat ve Yrd.Doç.Dr. Tuba Şavlı İbiş eğitim verdi.

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay İyi İnsanın Tanımı "İyi Meslek İnsanı, İyi Bilim İnsanıdır"

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay sertifika dağıtımı öncesi yaptığı konuşmasında "Işık Üniversitesi SEM olarak mesleklerinizde daha kaliteliye daha iyiye daha yükseğe ulaşmanıza aracılık etmekten kıvanç duyuyoruz. Işıklılar olarak bir sözümüz var "Önce İyi İnsan Yetiştiriyoruz". Sürekli eğitim kültürünü ülke geneline yaymaya çalışan bir eğitim kurumu olarak biz "iyi insan" kavramını sürekli eğitim meşalesi ile daima yükseltmeye çalışıyoruz. İyi insanın tanımı iyi meslek insanı, iyi bilim insanıdır. Sizler mesleklerinizde daha kaliteliye daha iyiye daha ve yükseğe ulaştığınız için birer sertifika ile taçlandırılıyorsunuz. Sizler bizim gururumuzsunuz." dedi.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan Işık'tan Aldığınız Sinerji ile Eğitimlerinizi Tamamladınız

Sertifika dağıtım törenine katılan İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Yahya Arıkan konuşmasında "Işık Lisesi mezunu olan kızımın mezuniyet töreninde dönemin Feyziye Mektepleri Vakfı başkanının bir sözünü hiç unutmam; şöyle demişti "Toplumlar hiçbir zaman geri gitmez daima ileri gider" Toplumlar var olduğu sürece mesleklerde daima ileri gidecektir. İş dünyasının şeffaf denetlenebilir olması için çalıştık ciddi eğitimler planladık. Bu yüzden sürekli eğitim düşüncesini daima destekliyoruz. Ürettiğiniz hizmet kaliteli olduğu takdirde herkes size saygı gösterecektir mesleğimiz itibar görecektir. Işık'ta aldığını bu sinerji ile eğitimlerinizi tamamladınız kurumsal yapılarınız ile güçlerinizi birleştirdiniz." dedi.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Saygın Eyüpgiller Kendinize Yaptığınız En Değerli Yatırım

Program Koordinatörlüğünü yürüten Işık Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Saygın Eyüpgiller "Bu sorunsuz ve başarı ile tamamlanan çalışma, üniversite-sanayi işbirliği ve meslek mensupları için önemli bir örnek. Öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Sayın şirin Tekinay'a teşekkürlerimi sunuyorum. Geldiğimiz bu noktada çalışma tamamlanmış olsa da bitmiyor. Artık sertifikalarınızı ruhsata dönüştürerek kendinize yaptığınız bu yatırımı değerli birer varlığa dönüştürmenizi diliyoruz." diyerek katılımcılara seslendi.