Ara Sınıflar Sergisi Galeri Işık Maslak'ta Açıldı

FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Sanatlar Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin resim ve heykel gibi çeşitli branşlarda ve farklı tekniklerle yapmış oldukları eserlerden oluşan ''Ara Sınıflar Sergisi'' Galeri Işık Maslak'ta açıldı.

Sergi açılışında konuşma yapan FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şirin Tekinay, öğrencilerin mezuniyete kadar giden süreçteki gelişim çizgilerinin çok önemli olduğunu ve bu yüzden Üniversite olarak, mezuniyet sergileri kadar, ara sınıfların açtıkları sergilere de önem verdiklerini vurguladı.

FMV Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melih Boydak ve Görsel Sanatlar Bölümü Başkanı Prof.Meriç Hızal, sergide emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Galeri Işık Maslak'ta açılan sergi, 15 Ekim'e kadar gezilebilir.