"Noktaları Doğru Birleştirmek: Eğitimde Bilimsel Yaklaşım" isimli konferans gerçekleşti

Feyziye Mektepleri Vakfı Kültür Konferansları kapsamında, Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay tarafından "Noktaları Doğru Birleştirmek: Eğitimde Bilimsel Yaklaşım" isimli konferans, 21 Ekim 2015 Çarşamba günü FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü Sacit Öncel Konferans Salonunda gerçekleşti.

Açış Konuşmasını Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Said AKÇURA'nın gerçekleştirdiği konferans Işık Lisesi Mezunu Atilla İlhan'ın Mustafa Kemal isimli şiir dinletisi ile başladı.

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Tekinay "Noktaları Doğru Birleştirmek: Eğitimde Bilimsel Yaklaşım" konulu konferansında bilim, teknoloji, mühendislik ve eğitim konularına değindi.

Konferansa Feyziye Mektepleri Vakfı Başkanı Mimar Kamil Özkartal ve Feyziye Mektepleri Vakfı Üyeleri, Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman ve Mütevelli Heyeti Üyeleri, Işık Üniversitesi Rektör Yardımcıları ve Dekanları, FMV Yöneticileri, Işık Üniversitesi akademisyenleri, Işık Okulları Müdürleri, öğrenciler ve birçok Işık dostu katılım gösterdi.