Akademik Personel Alımı

Akademik Personel Alımı

Elektrik Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümüne Akademik Personel alımı yapılacaktır.

 

  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde; elektronik tasarım ve entegre devreler, enerji sistemleri, kontrol ve haberleşme alanları ile biyomalzemeler, biyomekanik, biyomedikal sinyal işleme, tıbbi görüntüleme ve biyomedikal enstrümentasyon gibi biyomedikal mühendisliği ile ilgili alanlarda,

 

  • Adayların ilgili alanlarda doktora derecesine sahip olması, alanlarında başlıca uluslararası dergilerde yayınları bulunması, ulusal ve/veya uluslararası proje yürütme deneyimi ya da potansiyeli olması gerekmektedir. Başarılı adayların, lisans ve lisansüstü eğitimde yenilikçi yaklaşımlar ve fakültenin akredite programlarının sürekli iyileştirilmesine katkıda bulunma potansiyeli sergilemesi aranan özelliklerdir. Adayların İngilizce ders verme yeterliğine sahip olması ve tercihen uluslararası akademik deneyime sahip olması beklenmektedir.

 

  • Başarılı adaylar, Ağustos 2024 ve sonrasında göreve başlayabileceklerdir. Başvurular, akademik özgeçmiş, araştırma beyanı, öğretim beyanı ve en az 3 referansın isim ve iletişim bilgilerini içermelidir. Pozisyonlar dolana kadar başvurular kabul edilmeye devam edilecektir.

 

Başvuru yapacak adayların bilgilerini Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Bölüm Başkanı: Ahmet Aksen

İletişim: ahmet.aksen@isikun.edu.tr

İlgili Dosyalar